Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Τεχνική Υποστήριξη

Sxedio4u
Τεχνικό Γραφείο



 

Τεχνική Υποστήριξη:



a) Τηλεφωνική Υποστήριξη

  • Παρέχεται άμεση τεχνική υποστήριξη και καθοδήγηση, με την μορφή συμβουλών ώστε να ξεπεραστεί κάθε τεχνικό πρόβλημα. Η υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης είναι άμεση και αποτελεσματική.
  • Η Sxedio4u φροντίζει να έχει το πλήρη γνώση των κατασκευών που υποστηρίζει ώστε να είναι σε θέση να δώσει τις απαραίτητες τεχνικές οδηγίες, με στόχο την άρση του τεχνικού προβλήματος.

    26910 27316  6944 322 244

info@sxedio4u.gr


b) Υποστήριξη στο χώρο σας

  • Οι μηχανικοί της Sxedio4u είναι σε θέση να επισκεφθούν άμεσα το ακίνητό σας,  στην περίπτωση που το τεχνικό πρόβλημα  που αντιμετωπίζετε κρίνεται σοβαρό. Προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία με τον πελάτη, για τον καθορισμό της επί τόπου αυτοψίας.


  • Ένας πολιτικός μηχανικός τεχνικής υποστήριξης επισκέπτεται το ακίνητό  σας,  προκειμένου να εντοπιστεί πιθανό τεχνικό πρόβλημα και να πραγματοποιήσει ενέργειες για την άρση του τεχνικού προβλήματος.  Οι ενέργειες αυτές μπορεί να είναι συμβουλές, υποδείξεις ή ακόμα και άμεσες τεχνικές επεμβάσεις.

 

c) Προληπτική Υποστήριξη

  • Η Sxedio4u εφαρμόζει υπηρεσίες προληπτικής τεχνικής υποστήριξης, σε πελάτες της, με στόχο τον έλεγχο της κτιριακής εγκατάστασης. Με τις υπηρεσίες προληπτικής τεχνικής υποστήριξης, αντιμετωπίζονται πιθανά προβλήματα πριν γίνουν σημαντικά για την επιχείρηση ή τον ιδιοκτήτη του κτιρίου.


d) Επιβλέψεις - Εφαρμογές - Έλεγχοι

  • Θέλετε να κατασκευάσετε κάποιο κτιριακό έργο ή οποιαδήποτε οικοδομική εργασία? Παρέχουμε υπηρεσίες επίβλεψης  της οποιαδήποτε κατασκευής αλλά και των συνεργείων που συμμετέχουν στην υλοποίησή της,  είτε επειδή δεν μπορείτε λόγω απουσίας σας, είτε επειδή είναι υποχρεωτική η επίβλεψη Μηχανικού, αλλά και για εξασφαλίσετε την ποιότητα, την ασφάλεια, το σταθερό κόστος  και την αισθητική του έργου σας.

    Επίσης επιβλέπουμε τα μέτρα ασφαλείας κατά τη διάρκεια της κατασκευής, είτε ατομικά μέσα προστασίας, είτε σκαλωσιές και κιγκλιδώματα, είτε χρήση μηχανημάτων και ηλεκτρικών εργαλείων κτλ.


 

 

  • Έχετε έτοιμη μελέτη κάποιου κτιριακού έργου?
    Μας εμπιστεύεστε την υφιστάμενη μελέτη σας εφόσον είναι σε ισχύ και είναι εγκεκριμένη από αρμόδιο κρατικό φορέα, προκειμένου να την εφαρμόσουμε στο έδαφος,  να την υλοποιήσουμε και να την επιβλέψουμε με ευθύνη “Επιβλέποντος Μηχανικού”.


  • Θέλετε να γίνει έλεγχος κατά τη διάρκεια της κατασκευής?
    Μπορούμε να κάνουμε έλεγχο στην έργο που κατασκευάζετε, για οποιοδήποτε λόγο εσείς κρίνετε σκόπιμο. Ο έλεγχος θα περιορίζεται στην ορθή εφαρμογή των γεωμετρικών χαρακτηριστικών, σε σύγκριση με τα εγκεκριμένα σχέδια. Επίσης, κάνουμε έλεγχο σε υφιστάμενα κτίρια, για να διαπιστώσουμε στατική επάρκεια,  ζημιές λόγω σεισμού, λόγω πλημμυρικών φαινομένων, λόγω υγρασίας, λόγω κακού εδάφους η λόγω βλαπτικής ενέργειας από τρίτο.

 

e) Επιμετρήσεις - Προϋπολογισμοί - Εκτιμήσεις 



  • Eίστε στο στάδιο της κατασκευής?
    Παρέχουμε υπηρεσίες επιμέτρησης των ήδη περαιωμένων εργασιών,  προκειμένου να έχετε τον έλεγχο του κόστους κατασκευής του έργου σας.  Επιμέτρηση μπορεί να πραγματοποιηθεί στις εκσκαφές, στα μπετά, στα  χτισίματα, στα επιχρίσματα, στις στέγες, στα δάπεδα, στα χρώματα και σε  κατασκευές σε ακάλυπτους χώρους.


  • Θέλετε να ξεκινήσετε κάποιο οικοδομικό έργο?
    Δεν μπορείτε να προϋπολογίσετε αξιόπιστα το κόστος κατασκευής του έργου που πρόκειται ν΄ ανεγείρετε?  Μπορούμε να σας παραδώσουμε ακριβή προϋπολογισμό του κόστους κατασκευής του έργου σας.

    Σας παρέχουμε αναλυτικό προϋπολογισμό εργασιών για κάθε μία εργασία ξεχωριστά. Αν εσείς έχετε καταλήξει σε κάποια συγκεκριμένα υλικά που είναι επιλογή σας, τότε ο προϋπολογισμός μπορεί να έχει ακρίβεια από 95% έως 98%. Συνήθως οι προϋπολογισμοί μας κυμαίνονται στο 93% - 96% του τελικού κόστους.

    Γνωρίζοντας από πριν με τόση ακρίβεια το τελικό κόστος του έργου σας, μπορείτε να λάβετε σωστές αποφάσεις, που αφορούν τον τρόπο υλοποίησης του έργου.


  • Θέλετε να εκτιμήσετε την αξία του ακινήτου σας? 
    Η αξία του ακινήτου σας εξαρτάται από: το μέγεθος του κτιρίου ή διαμερίσματος, το έτος κατασκευής, το σημερινό κόστος κατασκευής, τη στατική μελέτη που κατασκευάσθηκε, τα υλικά κατασκευής, τις  κατασκευές στον ακάλυπτο χώρο, την επιφάνεια του οικοπέδου, τον συντελεστή δόμησης, τις προοπτικές επέκτασης ή βελτίωσής του και τη  θέση του οικοπέδου.

    Σας παρέχουμε αξιόπιστη εκτίμηση της αξίας του  ακινήτου σας, προκειμένου να την χρησιμοποιήσετε για ενδεχόμενη  πώληση, ή για υποθήκευση από Τράπεζα, έτσι ώστε να γνωρίζετε πως πρέπει να το διαπραγματευτείτε.

    Μία εμπεριστατωμένη εκτίμηση της  αξίας του ακινήτου σας, με αναλυτικούς υπολογισμούς, με επιμετρήσεις με συγκρίσεις με άλλα παρόμοια ακίνητα και με τεχνοκρατικά αληθή επιχειρήματα, υπογεγραμμένη από έμπειρο Μηχανικό, είναι ένα ισχυρό όπλο στη διαπραγμάτευσή σας, έτσι ώστε η εν λόγω εκτίμηση της αξίας  του ακινήτου σας, να καταστεί η εμπορική του αξία.

 

f) Πραγματογνωμοσύνες - Τεχνικές Εκθέσεις



  • Έχετε κάποια δικαστική διένεξη για κάποιο ακίνητό σας?
    Συντάσσουμε τεκμηριωμένες  πραγματογνωμοσύνες προκειμένου να αντιμετωπίσετε την όποια αμφισβήτηση ή διένεξη ή βλαπτική ενέργεια από τρίτους, σε αστικά δικαστήρια.

    Η εμπειρία μας σε πολεοδομικά θέματα, σε θέματα και δικαιώματα ιδιοκτησίας, σε θέματα που αφορούν χρήση κοινόχρηστων χώρων, σε θέματα κακοτεχνιών σε κατασκευές, σε γενικότερες βλαπτικές ενέργειες από τρίτους, (όπως καταπάτηση ιδιοκτησίας, κατασκευές από τρίτους που σας βλάπτουν ενώ δεν είναι νόμιμες, ζημιές στην ιδιοκτησία σας που προήλθαν από ενέργειες τρίτων, υγρασίες, θορύβους), σας εγγυάται σύνταξη τεχνικής πραγματογνωμοσύνης, που δύσκολα θα αμφισβητηθεί από τον αντίδικο.

    Οι πραγματογνωμοσύνες μας, για όσες έχουν τελεσιδικίσει, είχαν 100% δικαίωση στα αστικά δικαστήρια.


  • Χρειάζεστε Τεχνική Έκθεση για κάποιο ακίνητό σας?
    Συντάσσουμε τεκμηριωμένες  Τεχνικές Εκθέσεις προκειμένου να τις χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε υπηρεσία ή σε Τράπεζα.

    Η Τεχνική Έκθεση μπορεί να αφορά οικόπεδο, αγροτεμάχιο, κτίριο, διαμέρισμα, βιομηχανικό κτίριο ή τουριστική εγκατάσταση. Οι τεχνικές εκθέσεις συνήθως συνοδεύονται και από την εκτίμηση της αξίας του ακινήτου.

 

g) Τεχνικές συμβουλές  &  Προτάσεις



Ρωτήστε μας οποιαδήποτε απορία έχετε για την κατασκευή του κτιρίου  σας ή για την αξιοποίηση του ακινήτου σας.  Η εικοσαετή εμπειρία μας  στο χώρο των μελετών και κατασκευών, σας εγγυάται τεχνικές λύσεις  δοκιμασμένες και  εφαρμοσμένες στη διάρκεια του χρόνου.

Είμαστε σε  θέση να σας προτείνουμε πρωτοποριακές ιδέες βελτίωσης της κατοικίας  σας, νέα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά,  που θα έχουν σαν άμεσο  αποτέλεσμα, την βελτίωση ποιότητα ζωής αλλά και την εξοικονόμηση  ενέργειας.

 

 

Οι υπηρεσίες μας


Στοιχεία Επικοινωνίας:
Τηλ.
 26910 27316 | Κιν. 694 4322244
Email: info@sxedio4u.gr